3 handige omrekentools voor sieradenmakers

 

Het is alweer een tijdje geleden dat ik heb geblogd. Dus ben ik op internet gaan surfen naar voor jullie interessante maar bruikbare informatie!

Ik heb drie websites ontdekt met omrekentools. Handige hulpmiddelen, die je kunt gebruiken bij het shoppen naar materialen en benodigdheden. Zo kun je precies uitrekenen hoeveel je nodig hebt. Ongetwijfeld zeggen termen als: inches, feet en yards jullie niets. Het zijn in Engelstalige landen gehanteerde lengtematen. Evenals in Engelstalige tutorials op Youtube.  Als je bij Engelse of Amerikaanse kralenwebshops materialen koopt, worden in productomschrijvingen het aantal yards of inches aangeven per besteleenheid. Dus ga ik jullie hierin wegwijs maken.

Wat is een yard?
Een yard is een Angelsaksische lengtemaat. Met eenheidssymbool yd. In deze link: https://www.berekenen.nl/eenheden/yard-naar-centimeter-omzetten kun je precies uitrekenen hoeveel yards een cm is. Eveneens kun je op deze website het aantal cm in mm omzetten via de link: https://www.berekenen.nl/eenheden/van-centimeter-naar-millimeter

Wat is een foot?
Evenals de yard is de foot (meervoud feet en ft als eenheidssymbool) een gehanteerde lengtemaat  in Engelstalige landen. In de volgende link: https://www.convertunits.com/from/feet/to/cm kun je het aantal ft in cm omrekenen.

Wat is een inch?
Een inch (mv inches) is een Engelse duim. Aangeduid met in als eenheidssymbool. Met behulp van deze link: http://www.omrekenen.nl/inch-naar-cm/ kun je het aantal inches in centimeters uitrekenen.

Ik hoop dat ik jullie verder op weg heb geholpen. Bovendien moet ik beamen dat ik deze omrekentools erg nuttig vind. Hiervan maak ik vaak gebruik. Volgende keer ga ik jullie uitleggen hoeveel kralen je nodig hebt bij een bepaalde lengtemaat van een ketting of armband. Wordt vervolgd!

© 2017 - 2023 Kreatrees | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel