Sieradenworkshops

Hallo allemaal,

Vanaf nu kunnen jullie sieradenworkshops online boeken. Indien jullie iets leuks willen ondernemen, zoals bijvoorbeeld: een vriendinnendag, vrijzellenfeest of teamuitje, bel of mail me. Dan bespreken we samen alle mogelijkheden.

Wie kunnen hieraan deelnemen?

  • Kinderen vanaf 10 jaar.
  • Tieners
  • Volwassenen

Groepgrootte: max. 10 deelnemers

Komende tijd geen sieradenworkshops!

I.v.m de huidige situatie zullen er komende tijd geen sieradenworkshops plaatsvinden.
Hierdoor zal ik me de komende tijd toeleggen op het uitwerken van diverse inspirerende tutorials over toepasbare sieraadtechnieken, die ik op mijn Youtubekanaal Kreatrees TV ga posten. Zo kun je thuis, achter je computer, nieuwe technieken in je eigen tempo leren. En lekker creatief bezig zijn!

Indien je je nog niet hebt geabonneerd op Kreatrees TV, raad ik je aan om je hierop te abonneren!
Dan ben je altijd als eerste op de hoogte, als ik een nieuwe tutorial post. Hiervoor dien je wel een Youtubeaccount te hebben. Is dat niet het geval, dan kun je gratis een Youtubeaccount aanmaken.

Klik even op tutorials om de video's op Kreatrees TV te bekijken!
Alle in de tutorials benoemde benodigdheden zijn in mijn webshop te koop!


Workshops in mijn kleurrijke huiskamer:
Workshops bestaande uit: min. 2 - max 7 deelnemers, zullen in de kleurrijke huiskamer plaatsvinden. 


Workshops op locatie:
Workshops bestaande uit: min 8 max 10 deelnemers zullen op locatie plaatsvinden. Waarvoor er een ruimte moet worden gehuurd. De prijs voor locatiehuur zal met de workshopprijs per persoon worden verrekend. Bovendien hanteert de desbetreffende locatie verplichte consumptieafname, wat niet bij de workshopprijs is inbegrepen.


Workshops aan huis:
Heb je geen zin om de deur uit te gaan? Dan komt de sieradendokter graag bij je thuis om een workshop te geven aan groepen vanaf 2 personen. Hiervoor worden reiskosten separaat in rekening gebracht. Dit geldt ook voor de privéworkshops.
 


Indien het jou niet lukt om tijdens de workshop jouw creatie af te krijgen, dan neem je het gewoon mee naar huis om het af te maken.

Raadpleeg de voorwaarden voor sieradenworkshops

 

© 2017 - 2021 Kreatrees | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel